Nieuws

Kandidaat-Kamerleden Lijst Henk Krol

Maak kennis met de kandidaten van Lijst Henk Krol. De lijst is een geweldige mix van ervaring en aanstormend talent. Geen ego’s, maar een verstandig en capabel team dat voor u aan de slag gaat.

 1. Henk Krol (Eindhoven) volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer.
 2. Rosa Molenaar (Den Haag) is politiek adviseur van Henk Krol, werkte bij meerdere ministeries en is afgestudeerd planoloog.
 3. Dick van Zanten (Gorinchem) is wethouder en eerste locoburgemeester in de gemeente Gorinchem en is civielrechtelijk en fiscaal-juridisch opgeleid.
 4. Nick Kouwenhoven (Hilversum) is strategisch communicatieadviseur en werkte jarenlang bij de rijksoverheid en in het bedrijfsleven.
 5. Arjan van der Hout (Bergeijk) heeft zeventien jaar ervaring als wethouder in Bladel en in Delft, is opgeleid als leraar Engels en Nederlands.
 6. Manitou Jansen (Nieuwe Pekela) werkt in het bedrijfsleven, studeerde mediawetenschappen en is voorzitter van het jongerennetwerk Lijst Henk Krol.
 7. Bert Kannegieter (Bingelrade) is oud-raadslid in gemeente Onderbanken, heeft ruime bestuurlijke ervaring in het sociaal-maatschappelijk domein en is afgestudeerd in staatsrecht en bestuurskunde.
 8. Justiënne de Lange-Wendt (Den Haag) is concern controller met ruime ervaring in de sector van woningcorporaties, zorgorganisaties en commerciële dienstverlening en is afgestudeerd bedrijfskundige.
 9. Rob Cohen (Almere) is luitenant-kolonel b.d., is actief als bestuurder bij meerdere militaire organisaties, en was deeltijd militair bij het Korps Nationale Reserve met als laatste functie bataljonscommandant.
 10. Daan Pruimboom (Hippolytushoef) is onafhankelijk raadslid in de gemeente Hollands Kroon, is afgestudeerd socioloog en studeert momenteel politieke wetenschappen.
 11. Wilma de Mooij (Harmelen)
 12. Jan Sikking (Diemen)
 13. Bart Schuitenmaker (Zandvoort)
 14. Marco van den Boomgaard (Zoetermeer)
 15. Leen van Toor (Uddel)
 16. John Geven (Nuenen)
 17. Ger de Groot (Rijswijk)
 18. Janneke Koning (Westerkwartier)
 19. Joop Boonstra (Amsterdam)
 20. Betty Gerber (Alkmaar)
 21. Huub Slangen (Brunssum)
 22. Monique Kortenoeven (Kudelstaart)
 23. Frank Engelman (Bergeijk)

Zie video’s

Meer nieuws

Henk Krol

Operatie schoon schip

Den Haag 19 januari 2021. Vandaag debatteert de Tweede Kamer over de val van het kabinet en de aanleiding daarvoor, de toeslagenaffaire. Henk Krol stelde

Lees meer